Word docent

Geld verdienen met wat je echt leuk vindt
Maak deel uit van de grootste muziekschool van Nederland

Ben jij een bevlogen muziekdocent? Heb je er genoeg van om alles wat je doet te moeten bijhouden in een administratie en een overvolle agenda met allerlei namen van leerlingen? Of weet je niet goed hoe je jezelf en je muzieklessen moet promoten? Kijk dan verder hier op Muziekonderwijs.nl en word onze nieuwe muziekdocent! Wij bieden het beste kader voor individuele muzieklessen voor zowel onze leerlingen als de leerkrachten en zorgen daarmee voor meer muziek in Nederland.
Muziekonderwijs.nl is een muziekschool met een internetplatform als verzamelpunt. Als goed opgeleide en ervaren muziekdocent kun je bij ons aangenomen worden en daarmee een samenwerkingsverband aangaan. Zo maken we meer muziek in Nederland en zetten we de beste kaders voor particulier muziekonderwijs.

We hebben een veilig en gemakkelijk reserverings- en betalingssysteem en nemen de verantwoordelijkheid op ons voor alle administratieve werkzaamheden en de marketing van jouw lessen. Daarmee kun jij je focussen op de muziek!
Al onze docenten ondertekenen een samenwerkingsovereenkomst, zodat we de beste lesvoorwaarden voor zowel onze docenten als leerlingen kunnen waarborgen.

Ben je geïnteresseerd in een baan?

Solliciteer hier!


Waarom docent worden bij ons?

  • Een slim betalingssysteem
  • Wij zorgen voor gemakkelijke betaling door leerlingen
  • Een flexibel agendasysteem waarmee lessen gereserveerd en geannuleerd kunnen worden
  • De leerlingen krijgen gegarandeerd les van bevoegde muziekdocenten
  • Ons internetplatform is in stadige ontwikkeling en geeft jou ondersteuning, zodat jij kunt focussen op lesgeven
  • Reclame voor jou op Google, Facebook en andere online platformen
  • Een notitiesysteem voor contact met je leerlingen

Wat biedt Muziekonderwijs.nl?

Bij Muziekonderwijs.nl bieden wij zowel individuele als groepslessen voor alle leeftijden en niveaus. Daarnaast hebben we talrijke instrumenten, van de ukelele, draailier en gitaar tot zang, piano, koor en babyritme.

Privéles

Wanneer een leerling privéles wil, hoeft hij/zij alleen maar op onze website de juiste docent te vinden en daarmee via ons platform in contact komen. Het is mogelijk om lessen te bestellen van 30, 45 of 60 minuten. De prijzen variëren per docent. Als de leerling voor een langere periode aan een cursus wil beginnen, kan hij/zij een strippenkaart kopen en daarmee een korting krijgen van 5, 8 of 10% bij respectievelijk 10, 20 of 25 strippen. Een ander voordeel hiervan is dat leerling en docent onderlinge afspraken kunnen maken over de lestijden en ook waar de lessen plaatsvinden, bij de docent of bij de leerling thuis.

Groepslessen

Niet iedereen wil privéles krijgen. Daarom heeft Muziekonderwijs.nl ook groepslessen. Meestal is er in de groepen plaats voor 3-10 leerlingen. Een groepscursus houdt in dat de prijzen lager zijn en de lesuren vast staan, alsmede dat er een gevoel van saamhorigheid ontstaat bij de deelnemers, waardoor die vaak langer doorgaan.


Aan wie wordt muziek aangeboden?

De belangrijkste missie van Muziekonderwijs.nl is dat er meer muziek moet komen in Nederland. Wij bieden daarom lessen voor alle leeftijden en ongeacht niveau! Dit geldt zowel voor kinderen, jongeren, volwassenen als senioren.
Voor de jongsten heeft Muziekonderwijs.nl muziek in de peuterspeelzaal, waarbij de aandacht gericht wordt op zowel spelen als leren. Voor de oudere kinderen en jongeren worden privé- en groepslessen aangeboden naargelang de individuele wensen van elke leerling.
Ook senioren zijn van harte welkom bij Muziekonderwijs.nl. Wij bieden hen cursussen op meerdere instrumenten, zowel in de ochtend, middag als avond.
 


Contact?

Als je vragen hebt over vacatures, ons concept of iets anders, aarzel dan niet en neem contact op met Muziekonderwijs.nl. Je kunt ons bellen op 085 833 99 83 of mail [email protected].
 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *