Hier moet je bij zijn! Must see concerten in de Ziggo Dome

De Amsterdamse concertzaal heeft een aantal geweldige concerten gepland die je absoluut niet mag missen! We hebben de must sees (waar nog tickets voor te krijgen zijn) voor je op een rijtje gezet.

Khalid 1-10-19

De Amerikaanse R&B zanger Khalid komt naar Nederland voor zijn ‘Free Spirit’ tour. Sinds zijn debuutsingle in 2016 ‘Location’, die maar liefst 4 keer platina werd, heeft Khalid zijn wereldwijde status als één van de grootste beloftes uit de recente muziekgeschiedenis meer dan bewezen. Inmiddels heeft hij al samengewerkt met grote namen zoals John Mayer, Billie Eilish, Marshmello en Calvin Harris. Voor Khalid zijn alleen nog Platinum tickets beschikbaar.

OUR STORY – Tomorrowland 17-10-19 & 18-10-19

Op donderdag 17 en vrijdag 18 oktober staat de Ziggo Dome in het teken van het spektakel OUR STORY – 15 Years Tomorrowland. Het 15-jarig bestaan van Tomorrowland wordt gevierd in de Ziggo Dome met verschillende bekende DJ’s. Een evenement wat je niet mag missen als je gek bent op het produceren van muziek. De ticketprijs is nog niet bekend.

Krezip 24-10-19

De Tilburgse band Krezip brak door in 2000 op het welbekende festival ‘Pinkpop’ met hun single: ‘I would stay’. Hierna volgden er meerdere albums, hits en optredens. Helaas besloot de band er in 2009 een punt achter te zetten. Het is nu 10 jaar later en ze keren terug voor een uniek concert in de Ziggo Dome. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €38,50.

Kensington 5-12-2019

Yes! Kensington komt wegens groot succes met een extra concert! Na vele prijzen van 3FM en MTV mag de band zich de grootste van Nederland noemen. Sinds 2015 verkocht Kensington maar liefst 10 keer de Ziggo Dome uit. Tickets worden verkocht vanaf €35,-

André Rieu 11-1-2020

Traditiegetrouw keert André Rieu terug voor het nieuwjaarsconcert in de Ziggo Dome. Samen met zijn geliefde Johann Strauss Orkest speelt hij de meest romantische en magische melodieën. En natuurlijk worden ook zijn favoriete walsen gespeeld. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €59,80.

Bron: ANP Kippa

Duncan Laurence 26-3-2020

Inmiddels kennen we Duncan allemaal als de grandioze winnaar van het Eurovisie Songfestival 2019. In 2020 doet de 25-jarige zanger een tour door Europa. Met zijn single ‘Arcade’ behaalde hij de internationale hitlijsten en een dubbel platina. Tickets voor Duncan Laurence zijn verkrijgbaar vanaf €35,-.

Andrea Bocelli 28-3-2019 & 29-4-2019

Andrea Bocelli tourt door Europa om zijn nieuwste album ‘Si’ te promoten. Het eerste deel van het concert is klassiek en in het tweede deel worden de populaire nummers gespeeld. Door de jaren heen heeft hij verschillende hits gehad zoals ‘Because we believe’, ‘Time to say goodbye’ en ‘Vivo per lei’. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €75,-.

Bron: Ziggodome.nl